Локомотив на влак се запали на гара Тулово“. Във влака са пътували 40 пътници.Локомотив се

...
Локомотив на влак се запали на гара Тулово“. Във влака са пътували 40 пътници.Локомотив се
Коментари Харесай

Влак с 40 пътници се запали на гара „Тулово“ (СНИМКИ)

Локомотив  на трен се  запали  на  гара „ Тулово “ . Във влака са пътували  40 пасажери .

Локомотив се възпламени в Плевенско

Бързият трен № 464  от Димитровград за Горна Оряховица  престоява  от 07:34 ч. в сектора сред гарите  Змейово  и  Тулово  заради възникнала  повреда  в помощния мотор компресор на локомотива. Впоследствие от машинното поделение на локомотива стартира да излиза гъст пушек, оповестиха от БДЖ.

 

БГНЕС

 

Локомотивната бригада  е реагирала навреме, откакто забелязват  дима  задействат противопожарната система на локомотива и подават сигнал на тел. 112. В момента на мястото екипи на Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ работят по обезопасяване на локомотива. При зародилата обстановка не е имало заплаха за пасажерите и личния състав във влака.

БГНЕС

В композицията пътуват към 40 души , които са превозени до гара Тулово със съдействието на транспортния личен състав и екипите на „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “.

 

БГНЕС

 

Създадена  е  организация  за транспортиране на пасажерите с различен трен от гара Тулово до гара Горна Оряховица. До този момент  не е наранено придвижването  на другите влакове, които минават в този сектор.

dariknews.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР